SAJTÓMEGJELENÉSEK
Naná, hogy férfi alkotta ezt a zseniális töltött káposztát

Ez a legütősebb kreáció a karácsonyi asztalra, de mint sejthető, nem a töltött káposzta klasszikus verziójáról van szó. A gombócokba ugyanis nem hús, hanem hal került!

7 étterem 7 új konyhafőnöke

Egy étterem három opció közül választhat: a konyhafőnök személyisége köré kiépített koncepciót visz, vagy kifejezetten egy stílust honosít meg, háttérbe húzódóbb stábbal, esetleg a kettőt ötvözi.

Kedvenc helyünk a héten: Zona

Lenyűgözően merész, szofisztikált, egyedi vagy éppenséggel szupertrendi? Egy biztos, valamitől különleges és különlegesen jó, azaz igazi Marie Claire kedvenc.

Káposztába töltött harcsa – a ZONA étterem mesterséfjének ajánlásával

Kóstolt már káposztába töltött harcsát? Az idei ünnep újragondolt kedvence lehet ez a két megszokott karácsonyi ételt egyesítő, ízletes fogás.

ZONA Étterem a Kutyabarát magazinban

A ZONA Étterem Budapesten a közelmúltban felújított Várkert Bazár mellett található. Közkedvelt fine dining konyhája, csodálatos, Lánchídra nyíló panorámája és a Budai Vár közelsége miatt is.

Új korszak a Lánchíd lábánál: ZONA étteremteszt

A ZONA a Dining Guide szerint az év étterme volt 2014-ben, és őszintén szólva mindig is e rovat mulasztásai közé tartozott, hogy nem írtunk róla, csak még korábban, az eredeti Baldaszti’s állapotában.

A ZONA BUDAPEST a világ legszebbjei közt

A FRAME Night Fever nevet viselő kiadványa negyedik alkalommal jelent meg. A könyv a legjobb és legszebb éttermeklől ad részletes képet.

SAJTÓKAPCSOLAT
Sebők Marianna
marianna.sebok@zonabp.hu
Press pack